Despre mine

Muntean getbeget, fabricat și șlefuit în Pitești, sunt descris de ăi’ mai sinceri din cei ce mă știu ca fiind puțin cam ciudat. Eu unul mă apăr cu mențiunea că nu mi-e rușine să-mi duc pasiunile și interesele la extrem, iar dacă asta mă face excentric, toate spre bine. Vorba aia, normalul e oricum plictisitor.

Mă apropii cu pași repezi de sfârșitul celui de-al treilea deceniu al etății mele, întrebându-mă ocazional ce-am făcut cu viața mea. Nu că am regrete, doar că timpul ăsta trece repede rău și la altă viață după asta nu mă aștept.

Ce-aș mai putea să spun despre mine? Nu mi-e frică să reinventez roata, mai ales când cea deja existentă mi se pare strâmbă, ceea ce e cazul mai mereu, ținând cont că nicio roată nu e perfectă. Ca și oamenii de altfel. Cu alte cuvinte, îmi place să fac lucrurile cu mâna mea, pentru ca pe urmă să pot face un pas înapoi și să mă mândresc cu impactul pe care munca mea l-a avut.

Probabil că v-ați prins deja că nu sunt cel mai modest individ. Dar vă promit că nu-s nici cel mai arogant. Știu că ce ziceam mai sus de perfecțiune mi se aplică și mie în egală măsură. Totuși sunt de părere că merităm să ne mândrim cu munca noastră, pentru că impactul acesteia e mai important de un milion de ori ca roadele materiale pe care le culegem de-a lungul vieții.

Dar atât despre mine momentan, că o dau în filosofie – și când încep cu asta, greu mă mai opresc. Daca vreți să mă cunoașteți mai bine, citiți-mi blogul. Mă veți regăsi în fiecare cuvânt pe care-l scriu.